Woonsalon, dé woonbeurs van Tilburg

Info standhouders

Informatie (potentiële) standhouders

Ik ben al deelnemer

Voor al uw vragen over de Woonsalon kunt u contact opnemen met Janneke de Bruine via info@woonsalon.nl of 06-23558574. 

Laat uw klanten en relaties weten dat u deelneemt aan de Woonsalon! Dit kan bijvoorbeeld door de onderstaande banner en/of logo van de Woonsalon te downloaden en op uw website te plaatsen. Tevens kunt u aandacht besteden aan de Woonsalon in uw nieuwsbrief en eventuele offline uitingen. Maakt u ook gebruik van social media? Gebruik dan #Woonsalon in uw berichtgeving. Informeer uw volgers op Facebook en Twitter over uw aanwezigheid op de beurs. We zullen uw bericht dan delen met de volgers van TilburgWoont op Twitter, Facebook en op Instagram.

 

Kernboodschap Woonsalon

Vind het huis dat bij je past. Iedereen met verhuis-, verbouw- of verbeterplannen naar hartenlust oriënteren op De Woonsalon. Kom ook inspiratie opdoen en vrijblijvend advies halen op de beursvloer in de LocalHal. Gratis toegang. Voor meer informatie kijk op www.woonsalon.nl

 

Ik wil meer informatie over deelname aan de Woonsalon

Ontmoet nieuwe klanten De Woonsalon is er voor iedereen met woonwensen. Op de beursvloer treffen bezoekers ontwikkelaars, architecten, bouwspecialisten, hypotheekadviseurs, gemeenten, groenontwerpers,interieurstylisten, verhuurders, makelaars en retailers. Met één beursbezoek wooninspiratie opdoen voor huis, tuin en interieur én een totaalbeeld krijgen van alle nieuwbouwprojecten, maar ook bestaande woningen, bouwkavels en huuropties in de regio Tilburg. De Woonsalon trekt veel belangstelling. met serieus geïnteresseerde bezoekers. De laatste Woonsalon in 2019 was in de bijzondere ambiance van de nieuwste eyecatcher in de Spoorzone, de LocHal. Bezoekers waren welkom bij de vele stands, op het sfeervolle horecaplein en diverse pop-up stores. Op verzoek van onze bezoekers was er ook weer van alles te zien op het gebied van woningverbetering (tuinen, keukens, badkamers, energiebesparing, beveiliging, interieur etc).

Meedoen is must! Wilt u in een sfeervolle setting in contact komen met honderden nieuwe potentiele klanten? Collega’s ontmoeten in een informele sfeer? Deelnemen aan hét evenement waar de bouw- en woonsector zich presenteert? Meld u zich dan nu aan als geïnteresseerde deelnemer aan de Woonsalon. Samen maken we er een succes van.

Interesse? Meld u nu aan! Neem contact op met Janneke de Bruine via info@woonsalon.nl of 06-23558574 om de mogelijkheden te bespreken.