Woonsalon, dé woonbeurs van Tilburg

Praktische info

Praktische info voor een beursbezoek

De Woonsalon is er voor iedereen met woonwensen. Heeft u verbouwplannen of bent u op zoek naar een bouwkavel of een nieuwbouwhuis in de regio Tilburg? Zoekt u een creatieve interieurstylist, advies over zonnepanelen, een hypotheekadviseur of bouwspecialist?

Kom dan naar de Woonsalon voor gratis advies en inspiratie. Met één beursbezoek kunt u 101 ideeën opdoen, shoppen bij diverse pop-up stores en een totaalbeeld krijgen van talloze woonopties in de regio. U bent van harte welkom!

Toegang

De toegang is gratis. 

Openingstijden 2019

Zaterdag 26 oktober 2019: 11.00 uur - 15.00 uur

Route en parkeren

De Woonsalon is in 2019 bij de LocHal in Tilburg aan de Burgemeester Brokxlaan 1000 georganiseerd, op de eerste verdieping bij Seats2Meet.

Met de auto: U kunt uw auto betaald parkeren in de Spoorzone: vanaf het NS-Plein slaat u linksaf de Burgemeester Brokxlaan op. Vervolgens weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). U komt dan op het parkeerterrein van de Spoorzone. Vervolgens loopt u langs het spoor naar de LocHal. 

Met de trein: U reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als u uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop net zolang rechtdoor totdat u aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Met de fiets: U kunt uw fiets parkeren in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De onbewaakte fietsenstalling op het Burgemeester Stekelenburgplein is dichtst bij de Lochal. Aan de kant van het centrum vindt u een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling.