27 oktober 2018, EVE Tilburg

Praktische info

Praktische info voor een beursbezoek

De Woonsalon is er voor iedereen met woonwensen. Heeft u verbouwplannen of bent u op zoek naar een bouwkavel of een nieuwbouwhuis in de regio Tilburg? Zoekt u een creatieve interieurstylist, advies over zonnepanelen, een hypotheekadviseur of bouwspecialist?

Kom dan naar de Woonsalon voor gratis advies en inspiratie. Met één beursbezoek kunt u 101 ideeën opdoen, shoppen bij diverse pop-up stores en een totaalbeeld krijgen van talloze woonopties in de regio. U bent van harte welkom!

Toegang

De toegang is gratis. Onder onze bezoekers verloten we elk jaar weer diverse leuke prijzen. Daarvoor is uw aanmelding noodzakelijk. Aanmelden verplicht uiteraard tot niets.

Openingstijden

Zaterdag 27 oktober 2018: 11.00 uur - 15.00 uur

Route en parkeren

De Woonsalon vindt plaats in de grote zaal bij restaurant EVE, gevestigd in een monumentale Polygonale Loods in de Spoorzone van Tilburg. EVE is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeergarage Knegtel (Gasthuisring 60) of parkeerplaatsen in de omgeving. Het adres van restaurant EVE is Burgemeester Stekelenburgplein 208, 5000 AV, Tilburg.

Met de auto: Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 ( Goirle), ga richting Tilburg en hou links aan om Ringbaan West te volgen. Vanaf de Ringbaan West slaat u rechts af, richting Hart van Brabantlaan. Vervolgens slaat u linksaf, richting Gasthuisring. Sla vanaf de Gasthuisring rechtsaf, richting de Burgemeester Broxlaan. Recht door rijdend zie je aan de rechterkant, voor het centraal station van Tilburg, restaurant EVE. Route plannen?

Met de trein: Vanaf Tilburg Centraal Station loopt u het stationsgebouw aan de Noordzijde uit. Sla linksaf, loop rechtdoor en na enkele meters ziet u aan uw rechterhand restaurant EVE. 

Met de fiets: Tegenover het restaurant EVE is er gelegenheid om uw fiets te stallen. Deze fietsenstalling is niet bewaakt. Voor een bewaakte fietsenstalling kunt u gebruik maken van de stallingsmogelijkheden bij het naastgelegen centraal station van Tilburg.