27 & 28 oktober 2017, Euroscoop Tilburg

Praktische info

Praktische info voor een beursbezoek

De Woonsalon is er voor iedereen met woonwensen. Heeft u verbouwplannen of bent u op zoek naar een huurwoning, bouwkavel of een nieuwbouwhuis in de regio Tilburg? Zoekt u een creatieve architect, een interieurstylist, groenontwerper, hypotheekadviseur of bouwspecialist?

Kom dan naar de Woonsalon voor gratis advies en inspiratie. Met één beursbezoek kunt u 101 ideeën opdoen, shoppen bij diverse pop-up stores en een totaalbeeld krijgen van talloze woonopties in de regio. U bent van harte welkom!

Toegang

De toegang is gratis. Onder onze bezoekers verloten we elk jaar weer diverse leuke prijzen. Daarvoor is uw aanmelding noodzakelijk. Aanmelden verplicht uiteraard tot niets.

Openingstijden

Vrijdagavond 27 oktober: 18.30 uur - 20.30 uur
Zaterdag 28 oktober: 11.00 uur - 15.00 uur

Route en parkeren

De Woonsalon vindt plaats in de Euroscoop in het gebied Nieuw-Stappegoor. Nieuw-Stappegoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeergarage Stappegoor of parkeerterreinen in de omgeving.bij Recreatiebad Stappegoor / Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop. U betaalt slechts € 1 per keer. In de parkeergarage bevindt zich een lift die direct toegang geeft tot de bioscoop. Deze lift is te vinden door vanaf de ingang in de parkeergarage de rode pilaren te volgen.

Met de auto: Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 ( Goirle), ga richting Tilburg en hou dan onmiddelijk rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de Ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op. Bij de rotonde ga je rechtdoor en zie je Euroscoop Tilburg liggen aan je rechterkant. Route plannen?

Met de trein: Vanaf Tilburg Centraal Station loopt u het stationsgebouw uit en sla rechts af. Neem stadsbus '1 ELISABETH ZKH' (via Stappegoor) of stadsbus '11 GOIRLE' (via Stappegoor). Stap uit in Tilburg-Zuid bij de 'halte Stappegoor/IJsbaan'. U ziet daar de Ireen Wüst schaatsbaan. 200 meter links van dit gebouw is de hoofdingang van Euroscoop Tilburg.

Met de fiets: De fietsenstalling is onder de parkeergarage Olympiaplein. Deze fietsenstalling is niet bewaakt. Stallen van fietsen op het plein is toegestaan.